Ηχητικό Ντοκουμέντο: Η Β. Σταμάτη ξεσπά σε λυγμούς μετά την εισαγγελική πρόταση

Ηχητικό Ντοκουμέντο: Η Β. Σταμάτη ξεσπά σε λυγμούς μετά την εισαγγελική πρόταση
Άκης Τσοχατζόπουλος - Βίκυ Σταμάτη Eurokinissi

Ακούστε τις δηλώσεις της Βίκυ Σταμάτη, η οποία ξεσπά σε κλάματα, και του Άκη Τσοχατζόπουλου, αμέσως μετά τη διακοπή της δίκης, κατά την οποία ο εισαγγελέας ζήτησε να μην αποφυλακιστεί η σύζυγος Τσοχατζόπουλου.

Σε κλάματα ξέσπασε η Βίκυ Σταμάτη, μετά την εισαγγελική εισήγηση να παραμείνει στο Δρομοκαΐτειο. Ακούστε τα ηχητικά αποσπάσπατα από δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτης και του Άκη Τσοχατζόπουλου, ύστερα από την ολοκλήρωση της σημερινής δίκης. “Το μαγικό άγγιγμα του γονέα, της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα” αναφωνεί μεταξύ άλλων, η σύζυγος Τσοχατζοπούλου.

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η Βίκυ Σταμάτη σχολίασε την εισαγγελική πρόταση, επικαλούμενη -όπως είπε- έναν ψαλμό. “Κοιτάζω εσάς. Αυτόν τον ψαλμό ακούστε τον προσεκτικά κύριε εισαγγελέα φεύγοντας από αυτόν τον θρόνο (…) Ελέησον με κύριε, δες εξευτελισμό μου τον έσχατο τον κύριο…”, ξεκίνησε να λέει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου και ξαφνικά σταμάτησε να μιλά λέγοντας πως την ενοχλεί η φασαρία στο δικαστήριο.

Στη συνέχεια και αφού η διαδικασία διέκοψε για την Τετάρτη, οι δύο καταδικασθέντες προχώρησαν σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ακούστε όσα δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την πρόταση

Σταμάτη: Χειροπέδες στα χέρια, όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο, Αποφάσισαν χειροπέδες στα χέρια.

Δημοσιογράφος: Θεωρείτε ότι θα ακολουθήσει το δικαστήριο την πρόταση του εισαγγελέα; θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάτε στο παιδί σας;

Σταμάτη: Ευελπιστώ

Τσοχατζόπουλος: Αυτή είναι η ελπίδα

Δημοσιογράφος: Το παιδί σας, λέει ο εισαγγελέας, έχει τρεις ανθρώπους που τον υπεραγαπούν και ουσιαστικά δεν σας χρειάζεται…

Σταμάτη: Το μαγικό άγγιγμα του γονέα, της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα… (Λυγμοί)

Τσοχατζόπουλος: Σήμερα αποκαλύφθηκε μεγαλειωδώς ότι συνεχίζεται η πολιτική δίωξη, σκληρότατη, εναντίον αθώων ανθρώπων 

Δημοσιογράφος: Γιατί το κάνουν;

Τσοχατζόπουλος: Μην κάνουμε κουβέντα τώρα. Αυτό είναι πολιτική δίωξη. Αυτά που άκουσα σήμερα από τον εισαγγελέα βεβαιώνουν απόλυτα αυτό. Εκτελεστικό όργανο.

Δημοσιογράφος: Αντί εσάς, τιμωρούν την κυρία Στάματη;

Τσοχατζόπουλος: Αυτά είναι πολιτικές πράξεις…τα είδατε; τα ακούσατε; δεν ενθουσιαστήκατε; Ήταν εδώ αυτός ο άνθρωπος; Μιλούσε για εδώ για τις συνθήκες ή μιλούσε για άλλες καταστάσεις; Αυτά είναι μόνο μετά από εντολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα