Ηράκλειο: Ο 80χρονος είχε μάταια προσφύγει στη Δικαιοσύνη προτού τον σκοτώσει ο γιος του

Ηράκλειο: Ο 80χρονος είχε μάταια προσφύγει στη Δικαιοσύνη προτού τον σκοτώσει ο γιος του
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Μία κόλαση βίωνε όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία ο 80χρονος πατέρας του 49χρονου τοξικομανούς δράστη της δολοφονίας του, αφού οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί όπως και οι χειροδικίες σε βάρος του πατέρα.

Ακόμα μία τρανταχτή απόδειξη για το πώς μία εσφαλμένη απόφαση της Δικαιοσύνης μπορεί αυτόματα να οπλίσει το χέρι ενός εν δυνάμει δολοφόνου, μόλις λίγες ώρες μετά την απόφασή της. Είναι θλιβερή «μόδα» πλέον ο θύτης να έχει περισσότερα δικαιώματα από το ίδιο το θύμα που πασχίζει να εισακουστεί…

Ο 80χρονος πατέρας του 49χρονου τοξικομανούς γιου του και δράστη της δολοφονίας σε βάρος του, βίωνε μία κόλαση όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, αφού οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί όπως και οι χειροδικίες σε βάρος του πατέρα από τον πατροκτόνο γιο.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας τον γιο του, για επίθεση με σωματικές βλάβες σε βάρος του, μην αντέχοντας άλλο και φοβούμενος πλέον για την ζωή του, ο γιος του συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί, αλλά η καταγγελία του πατέρα φαίνεται αντιμετωπίστηκε επιδερμικά από την Δικαιοσύνη και ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος. Μόλις λίγες ώρες μετά, γύρισε στο σπίτι τους και έξω από αυτό βρήκε τον πατέρα του και τον σκότωσε με τέσσερις μαχαιριές στον θώρακα… ως εκδίκηση που τον κατήγγειλε στις Αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη χθες το βράδυ από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αυτή την φορά για τον φόνο του πατέρα του και οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου δεν εκδήλωσε την παραμικρή μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα