Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου – Τι υποστήριξε

Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου – Τι υποστήριξε
Δολοφονία του 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα Eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση του 47χρονου στην Καλαμάτα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση του 47χρονου Ελληνοαμερικανού το πρωί της Παρασκευής (20/1) από κοινού με τον 22χρονο ομοεθνή του, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, ο 38χρονος φέρεται να υποστήριξε για το θύμα ότι του είχε πουλήσει “χαλασμένη” κοκαΐνη και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις και “εκμεταλλεύτηκε” το ραντεβού.

Όσο για το όπλο με το οποίο σκότωσε το θύμα, ισχυρίστηκε πως το κουβαλούσε πάντα μαζί του -ενώ αν ήθελε να τον σκοτώσει δεν θα τον πυροβολούσε στο πόδι πρωινή ώρα και στο κέντρο της Καλαμάτας με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές το περασμένο Σάββατο και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (25/1), σε ενοικιασμένο υπόγειο κατάλυμα στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, μαζί μ’ έναν 34χρονο Βούλγαρο υπήκοο, ο οποίος ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το κατάλυμα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς, ενώ δε βρέθηκε το όπλο με το οποίο διαπράχθηκε το φονικό, με τον κατηγορούμενο να ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι το πέταξε στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα