Καταδίωξη κακοποιών από τα Πατήσια έως το Μενίδι

Καταδίωξη κακοποιών από τα Πατήσια έως το Μενίδι
Περιπολικά της αστυνομίας (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι, μετά απο καταδίωξη κακοποιών που έκλεβαν καταλύτες.

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε στη μία τα ξημερώματα από την Αθήνα έως το Μενίδι. Είχε προηγηθεί κλήση στην Αστυνομία για τρεις Ρομά που ξερίζωναν και έκλεβαν καταλύτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα στον Ταύρο, οι οποίοι λίγο πριν φτάσει η Αστυνομία, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Από τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν, άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν λίγο πριν τον Κηφισό στο ύψος των Πατησίων και ακολούθησε καταδίωξη.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και η καταδίωξη συνεχίστηκε έως την περιοχή του καταυλισμού στην Αγία Σωτήρα στο Μενίδι, όπου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα διαφυγής και οι δύο συνεργοί του κατάφεραν να τραπούν σε φυγή πεζή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της καταδίωξης, υπήρξαν και πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε συμπλοκή με τον οδηγό τον οποίο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ενώ κατά την προσπάθεια να τον δεσμεύσουν εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και τραυμάτισε ελαφρά κατά την διάρκεια της πάλης έναν αστυνομικό στο πρόσωπο και στο ένα του χέρι.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των συνεργών του, αλλά και για να διαπιστωθεί το εύρος των παράνομων δραστηριοτήτων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα