Κατασχέθηκαν 1.974 φιάλες με επικίνδυνα ποτά - "μπόμπες"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΑΘΡΩΣΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΑΘΡΩΣΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Πώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εισαγωγής και διανομής λαθραίων ποτών στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες φιαλών με αλκοολούχα ποτά "μπόμπες", αμφίβολης γνησιότητας και επικίνδυνα για τη δημόσια Υγεία.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκες και σε κατάστημα πώλησης χαρτικών – απορρυπαντικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.974 φιάλες, με λαθραία ποτά, ενώ στο κατάστημα εντοπίστηκε επίσης και πλήθος καταναλωτικών προϊόντων, για τα οποία δεν υπήρχαν τιμολόγια, δελτία αποστολής και παραστατικά που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, προκύπτει ότι ένας από τους δράστες, ηλικίας 58 ετών, κατηγορείται ότι εισήγαγε τις φιάλες με τα αλκοολούχα ποτά από τη γειτονική Βουλγαρία, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 49χρονος καταστηματάρχης. Οι συλληφθέντες, φέρονται να αποκαλούσαν με ειδικό θερμαντικό μηχάνημα τις ετικέτες από τις φιάλες και στη συνέχεια συγκολούσαν τις πλαστές ετικέτες, γνωστής μάρκας ποτών.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό αν οι φιάλες με τα νοθευμένα και επικίνδυνα ποτά διακινούνταν σε νυχτερινά κέντρα, καφετέριες, και άλλα καταστήματα, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που ερευνά την υπόθεση, ενημέρωσε και τις αρμόδιες – για την πάταξη της φοροδιαφυγής – υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network