Κηφισιά – Συγκλονιστική μαρτυρία: “Μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγα… δεν μπορεί, θα είναι αεροβόλο”

Κηφισιά – Συγκλονιστική μαρτυρία: “Μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγα… δεν μπορεί, θα είναι αεροβόλο”
Εικόνα από την Κηφισιά όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό Eurokinissi

Συγκλονίζει η μαρτυρία του εργαζόμενου σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, που τραυματίστηκε από τα πυρά του 40χρονου στην Κηφισιά ενώ δίπλα του έπεφτε νεκρός συνάδελφός του.

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πήγε στην Κηφισιά να κάνει τη δουλειά του και κατέληξε στο νοσοκομείο και ο συνάδελφός του νεκρός από τα πυρά του 40χρονου, περιέγραψε ο 43χρονος τραυματίας.

Ο 43χρονος ανέφερε στο Mega, με δάκρυα στα μάτια, τη στιγμή που είδε τον φίλο και συνεργάτη του να πέφτει νεκρός μπροστά του αλλά και την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος δευτερόλεπτα μετά.

«Eκείνη την στιγμή πήρε και τηλέφωνο η γυναίκα μου και ακούω μία φωνή και γυρίζω και τον βλέπω, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή λέει «για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις» και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραυματίας.

Οι δύο άνδρες αιφνιδιάστηκαν. Ξαφνικά είδαν τον δράστη, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εργάζονταν, να τους σημαδεύει με το όπλο.

«Εγώ με το που άκουσα την πρώτη σφαίρα φώναξα στο τηλέφωνο γιατί το είχα στο αυτί μου, στη γυναίκα μου. Πήγε μέσα και το πέταξε κάτω και του φώναξε «τι είναι αυτό; Τι κάνεις;». Και αφού πυροβόλησε, τέσσερις φορές τον Βασίλη γυρνάει προς τα εμένα και λέει, τώρα η σειρά σου», συμπλήρωσε ο 43χρονος.

«Νόμιζα ότι είναι κάποιο αεροβόλο κάτι,  γυρίζω και προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το αυτοκίνητο της δουλειάς μας, ήταν παρκαρισμένο. Νομίζω ότι έριξε και σε εμένα δύο σφαίρες, η μία με πέτυχε και άρχισα να φωνάζω πολύ δυνατά «βοήθεια με σκοτώνει». Είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι, όλος μου ο κορμός από την μέση και κάτω και ήταν φρικτός ο πόνος και λέω «πώς γίνεται να πονάω τόσο πολύ;». Και άρχισα και σύρθηκα κοντά στον Βασίλη να δω τι κάνει και σκέφτηκα ότι ο Βασίλης θα πονάει αύριο γιατί ήταν πολύ κοντά του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα