Κρατούμενος μετέφερε ναρκωτικά στις φυλακές μέσα σε μπουκάλια σαμπουάν

64χρονος μετέφερε ναρκωτικά στη φυλακή

Αρχικά, την προηγούμενη Δευτέρα, ο 64χρονος Ρουμάνος ναρκέμπορος εντοπίστηκε να μεταφέρει την πρώτη ποσότητα μέσα σε μπουκάλια σαμπουάν, όμως εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες όταν άρχισε να …αποβάλει από τον οργανισμό του αυτοσχέδιες συσκευασίες με νέες ποσότητες

Κατασχέθηκαν ακόμη 78 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ναρκωτικά τις οποίες 64χρονος Ρουμάνος ναρκέμπορος που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ήθελε να μεταφέρει στις φυλακές και απέβαλλε από τον οργανισμό του αφού τις είχε καταπιεί, οι οποίες περιείχαν 148 γραμμάρια κάνναβης, 10 γραμμάρια κοκαΐνης και περίπου δύο γραμμάρια ηρωίνης.

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν
Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν

Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε επιμελώς κρύψει στις αποσκευές του μέσα σε μπουκαλάκια σαμπουάν. Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει έλεγχο στις αποσκευές του δράστη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο, την προηγούμενη Δευτέρα.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 147 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 260,7 γραμμάρια κάνναβης και ακόμη μια συσκευασία με 164 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν
Τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν

Ο 64χρονος αφού εξετάστηκε, μεταφέρθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου απέβαλλε στη συνέχεια από τον οργανισμό του ακόμα 74 συσκευασίες με ναρκωτικά που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση διενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ναρκωτικά, Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: