Κρήτη: Συνελήφθη 30χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του

Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του  εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη ανιψιά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας 30χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ επανάληψη την 12χρονη ανιψιά του από τότε που εκείνη ήταν 8 ετών.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, κάνοντάς το… φύλλο και φτερό.

Κατάσχεσαν για περαιτέρω έρευνα τον υπολογιστή του ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο για διαφορετικό αδίκημα εξαιτίας κάποιων ευρημάτων που εντόπισαν κατά την έρευνα στο σπίτι του.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο άνδρας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη την ώρα που σε βάρος του υπάρχει η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

(Πηγή: Cretapost)

ADVERTISING

SHARE: