Κύκλος αίματος στην Πάτρα: “Δένουν” τους δολοφόνους του Τσίρκα με την οικογένεια του δολοφονημένου Φράγκου

Κύκλος αίματος στην Πάτρα: “Δένουν” τους δολοφόνους του Τσίρκα με την οικογένεια του δολοφονημένου Φράγκου

Σφαίρες από δύο διαφορετικά όπλα δέχτηκε ο Παναγιώτης Τσίρκας. Συνδέουν τους δράστες του με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Φράγκου

Στα ονόματα των δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο τζιπ μάρκας Daihatsu Terios φαίνεται πως έχει καταλήξει η αστυνομία.

Πρόκειται, σύμφωνα με το dete.gr , για έναν νεαρό ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το όχημα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και τον οποίον έχουν αναγνωρίσει πολλοί αυτόπτες μάρτυρες.

Επίσης η αστυνομία γνωρίζει και τα στοιχεία της γυναίκας που επέβαινε στο όχημα, ενώ αναζητά στοιχεία για να “δέσει” το ονοματεπώνυμο του τρίτου δράστη.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όχημα του θύματος σε συνδυασμό με τις περιγραφές αλλά και την κατάθεση ενός εκ των στόχων της δολοφονικής ενέργειας συγκλίνουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο Πάνος Τσίρκας ήταν αποφασισμένος να φύγει για την Αθήνα γνωρίζοντας πως απειλείται η ζωή του. Δεν πρόλαβε και η κηδεία του θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει πως το τζιπ μάρκας Daihatsu Terios στο οποίο επέβαιναν οι δολοφόνοι ανήκει σε γυναίκα – συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Κώστα Φράγκου.

Βαρύ όμως είναι το κλίμα  στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, καθώς παρά τις εντολές που είχαν δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για άμεση εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στην οδό Σαχτούρη και εξασφάλιση της ηρεμίας στην πόλης, υπήρξε ένα “κενό” στη δράση των τοπικών αστυνομικών αρχών με αποτέλεσμα να έχουμε και τρίτη δολοφονία, ενώ ένας ακόμη να κινδυνεύει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρίου.

Ενώ στην Πάτρα ακούγονταν απειλές για συγκεκριμένα πρόσωπα από την επομένη της δολοφονική ενέργεια έξω από το κλαμπ Bijoux, η αστυνομία φαίνεται πως δεν τις έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν. Μέχρι και στο facebook γράφονταν απειλές κατά συγκεκριμένων προσώπων και όχι μόνο του Πάνου Τσίρκα.

Αστυνομικοί έλεγαν πως θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η ενίσχυση της τοπικής Αστυνομίας από τον ίδιον τον υπουργό ή τον αντιστράτηγο Νοτίου Ελλάδος που τον συνόδευε, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι, καθώς αποδεικνύεται πως οι εμπλεκόμενοι εντοπίζουν εύκολα ο ένας τον άλλον, όχι όμως και οι αστυνομικοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα