Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση – Αίτημα να ερευνηθεί και για πορνογραφία ανηλίκων

Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση – Αίτημα να ερευνηθεί και για πορνογραφία ανηλίκων
Ο Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Ο εκ των δικηγόρων στήριξης της κατηγορίας, Γ. Βλάχος ζήτησε να σταλεί η δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνηθεί εάν ο Δ. Λιγνάδης έχει διαπράξει το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Περατώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Τη στιγμή που η εισαγγελία Εφετών ασκούσε έφεση κατά του βουλεύματος το οποίο έκρινε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δεν πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για δεύτερη φορά, η 13η τακτική ανακρίτρια, Παρασκευή Μπότση, έκλεισε τον φάκελο της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να έχουν ερευνηθεί σημαντικές πτυχές τις, όπως τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο ηθοποιός προκειμένου- σύμφωνα με τις καταγγελίες- να αλιεύει ανήλικα “θύματα”.

Σύμφωνα ωατόσο με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr αλλά και της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πιθανόν να μην κλείσει ακόμη, όχι ως προς το σκέλος των φερόμενων βιασμών με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά σε ότι αφορά το υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια των “προβληματικών” αυτοψιών που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του και όχι μόνο.

Πορνογραφία ανηλίκων 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκ των δικηγόρων στήριξης της κατηγορίας, Γιάννης Βλάχος, με αίτηση που κατέθεσε στην ανακρίτρια ζήτησε να σταλεί η δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής έχει διαπράξει το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων (384 α’ Π.Κ.).

Στην αίτησή του ο κ. Βλάχος αναφέρεται σε συγκεκριμένα ευρήματα τα οποία “αλιεύθηκαν” από το υλικό το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του Λιγνάδη αλλά και του αδερφού του, Γιάννη, στο οποίο απαθανατίζονται ανήλικα αγόρια να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις οι οποίες δύσκολα περιγράφονται μέσω του πληκτρολογίου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί συγκεκριμένη φωτογραφία ανήλικου αγοριού το οποίο ποζάρει γυμνό, σε ιδιαίτερα προκλητική στάση, και φέρεται να έχει στείλει φωτογραφία στον προφυλακισμένο σκηνοθέτη!

Σημειώνεται ότι το αίτημα του κ. Βλάχου έγινε εν τέλει δεκτό από την ανακρίτρια με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα στοιχεία και όχι μόνο να αποσταλλούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία πλέον θα διερευνήσει εάν έχει διαπραχθεί ή όχι το συγκεκριμένο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη έχει αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr, τα περισσότερα εκ των ευρημάτων του Λιγνάδη βρέθηκαν στον αφαιρούμενο σκληρό δίσκο Kingston ο οποίος και κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα