Ληστεία με πυροβολισμούς σε σουπερμάρκετ στα Βριλήσσια

Ληστεία με πυροβολισμούς σε σουπερμάρκετ στα Βριλήσσια
Άνδρες της ΔΙΑΣ Eurokinissi

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις. Βγαίνοντας πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών που στο μεταξύ έφτασαν έξω από του σουπερμάρκετ οι οποίοι απάντησαν στα πυρά, τραυμάτισαν τον έναν δράστη και συνέλαβαν τον άλλον.

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και των κακοποιών σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ σε σουπερμάρκετ επί της οδού Αναπαύσεως 10, στα Βριλήσσια.

Δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους αφαίρεσαν τις εισπράξεις από τα ταμεία.

Βγαίνοντας πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που στο μεταξύ έφτασαν έξω από το σουπερμάρκετ, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά, τραυμάτισαν τον έναν δράστη και συνέλαβαν τον άλλον. Ο τραυματίας κακοποιός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Πλέον σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι δράστες είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, σημειώθηκε μπαράζ ένοπλων ληστειών στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα