Ληστές εισέβαλαν με αντίκα Mustang σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στον Κηφισό

Ληστές εισέβαλαν με αντίκα Mustang σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στον Κηφισό
Printscreen / Glomex

Οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν το σπάνιο αυτοκίνητο ως "πολιορκητικό κριό" για να μπουκάρουν στο κατάστημα. Άρπαξαν όσες ηλεκτρονικές συσκευές πρόλαβαν και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Σμπαράλια κατάντησε μία αντίκα Ford Mustang του 1967 εξαιτίας αγνώστων δραστών που προφανώς την είχαν κλέψει και την χρησιμοποίησαν για να εισβάλουν στην είσοδο πολυκαταστήματος γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών, στη συμβολή της Λ. Κηφισού με την οδό Πέτρου Ράλλη, στου Ρέντη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, με τους άγνωστους δράστες να εισβάλουν στο κατάστημα διαλύοντας τα ρολά ασφαλείας και την τζαμαρία και στη συνέχεια να αρπάζουν από το εσωτερικό του καταστήματος παιχνιδομηχανές και όσα ηλεκτρονικά είδη πρόλαβαν. Τα φόρτωσαν σε άλλο όχημα που ανέμενε συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στο σημείο έφτασε σύντομα η Αστυνομία και ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πλέον, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το υλικό του κλειστού κυκλώματος για να μπορέσουν να σχηματίσουν εικόνα για τους δράστες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version