Μάνη: "Απειλούσε ότι θα σκοτώσει εμένα και τους γονείς μου" λέει η 11χρονη θύμα ασέλγειας από 60χρονο

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του κοριτσιού το έστειλαν για διακοπές στα Χανιά, στους θείους του γιατί απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ασέλγειας στη Μάνη όπου 60χρονος ασελγούσε σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών.

Το μαρτύριο του κοριτσιού στα χέρια του 60χρονου ξεκίνησε το 2014. Ήταν ο γείτονας τους, o άνθρωπος στον οποίον είχαν εμπιστοσύνη οι γονείς της. Όπως αποκάλυψε το κορίτσι στους αστυνομικούς την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ προηγουμένως έβαζε στο βίντεο ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ο 60χρονος έφθασε στο σημείο μάλιστα να την απειλήσει.

Τι ισχυρίστηκε η 11χρονη

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Μου έλεγε αν το πεις στους γονείς σου θα τους σκοτώσω και μετά θα κάνω χειρότερα σε εσένα και στον αδελφό σου. Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια. Δεν ήθελα να ζω» ισχυρίστηκε η 11χρονη.

Το μαρτύριο του κοριτσιού κράτησε δυο χρόνια. Η φρικιαστική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της την έστειλαν για διακοπές στα Χανιά, στους θείους της γιατί το παιδί απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Καταδικάστηκε ο 60χρονος

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ακολούθησε η ανάκριση και πριν από λίγες ημέρες ο 60χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για πολύ βαριές κατηγορίες. Για βιασμό και για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, για ασέλγεια κι αποπλάνηση παιδιού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή.

Ο δράστης κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως το κορίτσι και στις δυο καταθέσεις του περιγράφει με σαφήνεια τα όσα σκληρά έζησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάνη: Κάθειρξη 15 ετών σε 60χρονο για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS