Κακοποίηση 12χρονης: Ο ιερέας που κατηγορείται διαγνώστηκε με μεταδιδόμενο νόσημα

Κακοποίηση 12χρονης: Ο ιερέας που κατηγορείται διαγνώστηκε με μεταδιδόμενο νόσημα
Caption / Star

Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση κακοποίησης 12χρονης στη Μάνη. Με λοιμώδες νόσημα διαγνώστηκε ο κληρικός που φέρεται να την κακοποίησε. Εξακολουθεί να δηλώνει αθώος

Νέες διαστάσεις φαίνεται να αποκτά υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνίας της Μάνης, με τον ιερέα που φέρεται να ασελγούσε σε μία 12χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως και στο πλαίσιο προγραμματισμένων εξετάσεων που υποβάλλονται οι κρατούμενοι, ο ιερέας διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο ιερέας ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι είχε μολυνθεί.

Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο κληρικός τη βίαζε κατ’ επανάληψη, την έγδυνε, ασελγούσε πάνω της και τη χτυπούσε με τη ζώνη του. Τα περιστατικά αυτά φέρεται να επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι.

Ο ιερέας επιμένει στην αθωότητά του. «Αυτά που λένε και δημοσιεύονται, είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών, να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννιά μηνών», είχε αναφέρει ο κατηγορούμενος σε συνέντευξη στο Star.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα