Μαρτυρία μέλους της Χρυσής Αυγής: Όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας

Μαρτυρία μέλους της Χρυσής Αυγής: Όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας
ΑΘΗΝΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ.(EUROKINISISI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Για έξι άτομα στο σημείο κάνει λόγο μέλος της Χρυσής Αυγής που περιγράφει τα μοιραία δευτερόλεπτα του διπλού φονικού και τα όσα ακολούθησαν

Ένα μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν τη στιγμή της επίθεσης στο σημείο περιγράφει τον ψύχραιμο τρόπο που έδρασαν οι εκτελεστές.

Στο σημείο αποκαλύπτει ήταν έξι άτομα, τέσσερα άτομα μπροστά και δύο άτομα στο στενάκι που είναι η είσοδος των γραφείων.

Οι δράστες πάρκαραν τη μηχανή τους περίπου 25 μέτρα πριν και προχώρησαν με τα πόδια προς τα γραφεία, λέει ο μάρτυρας. Τώρα θα σας σκοτώσουμε, είπε ένας από τους δράστες.

Πρώτα πυροβόλησαν το τέταρτο άτομο που γλίτωσε τρέχοντας μέσα στα γραφεία λέει ο μάρτυρας και οι σφαίρες περνούσαν ξυστά από το σώμα τους. Μάλιστα όταν ανέβηκε πάνω στα γραφεία οι άλλοι δεν πίστευαν ότι δεν τον πέτυχε καμία σφαίρα και του έβγαλαν την μπλούζα για να το διαπιστώσουν.

Αμέσως μετά ο δράστης πυροβόλησε τον 29χρονο, και όπως λέει ο μάρτυρας τον είδε να σωριάζεται και να χάνει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια οι δράστες περπατούσαν και πυροβολούσαν τους δύο άτυχους νεαρούς, μια σφαίρα στο θώρακα και το κεφάλι και μια χαριστική βολή ενώ ήταν νεκροί.

Μόλις ολοκλήρωσαν το δολοφονικό τους έργο, λέει το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πήγαν προς τη μηχανή τους και εξαφανίστηκαν.

Ένας θαμώνας πήρε τη μοτοσικλέτα του και προσπάθησε να τους ακολουθήσει, και όπως λέει ο μάρτυρας πυροβόλησαν και αυτόν χωρίς να τον πετύχουν.

“Άδειασε το όπλο του στα σώματα των παιδιών”

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλά για τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας το κτιρίου της Χρυσής Αυγής.

“Έχω να πω ότι τα παιδιά έχουν εκτελεστεί εξ επαφής. Τέντωσε το χέρι ο εκτελεστής πυροβόλησε το ένα παιδί στο στήθος, βρέθηκε στο έδαφος εν συνεχεία πυροβόλησε το δεύτερο παιδί στο κεφάλι, έχοντας κολλήσει στην ουσία το πιστόλι στο κεφάλι του.

Και φεύγοντας και ενώ τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά έδωσε και πάλι όχι χαριστικές βολές, έδωσε βολές πάνω στα σώματά τους, οι εικόνες αυτές πραγματικά εάν έβγαιναν θα συγκλόνιζαν το πανελλήνιο. Έχουν πέσει 12 σφαίρες” λέει.

Και προσθέτει: “Έχω την εντύπωση ότι το όπλο είχε αδειάσει. Αυτή την εικόνα μου έδωσε ο εκτελεστής εάν είχε τη δυνατότητα να πυροβολήσει και άλλες φορές θα το είχε κάνει. Πραγματικά άδειασε το πιστόλι πάνω στα νεκρά σώματα των παιδιών”.

Πηγή: Mega

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα