Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σατανιστής. Ήθελα να φανώ σκληρός στην αστυνομία για αυτό είπα ότι σχεδιάζα 2ο φόνο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σατανιστής. Ήθελα να φανώ σκληρός στην αστυνομία για αυτό είπα ότι σχεδιάζα 2ο φόνο

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 22χρονο και ζήτησαν να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού

Απολογήθηκε ο 22χρονος “σατανιστής” και δολοφόνος της άστεγης γυναίκας ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 22χρονο και ζήτησαν να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Στην απολογία του, η οποία διήρκησε περίπου 2 ώρες,  ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σκότωσε το θύμα του ως θυσία στο Σατανά υποστηρίζοντας ότι συνομιλούσε με δαίμονα ο οποίος του ζητούσε να σκοτώσει.

Δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε λέγοντας ότι πλέον το κακό δεν τον εκφράζει ενώ αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτερο φόνο υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Απολογήθηκε με την επίκληση ψυχικής νόσου και αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η υπερασπιστική γραμμή τού κατηγορουμένου, που τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- να αναδειχθεί σοβαρή ψυχική νόσος από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει σε συνδυασμό με την εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

Γι’ αυτό παραδόθηκε στον ανακριτή δωδεκασέλιδο υπόμνημα και έγγραφα που πιστοποιούν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, εξαιτίας της οποίας προκύπτει ότι είχε απαλλαγεί από τον στρατό. Στον φάκελο που παρέδωσε στον ανακριτή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, περιλαμβάνονται επίσης -σύμφωνα με πληροφορίες- βίαια επεισόδια σε βάρος του πατέρα του και εκτιμήσεις ειδικών ότι ο 22χρονος, εξαιτίας της νόσου του, έχει οπτικές και ακουστικές ψευδαισθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ έβλεπε και άκουγε δαίμονες που τον προέτρεπαν να σκοτώσει κάποιον για να τον αφήσουν και να γλυτώσει τη δική του ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα