Μεγάλη ανατροπή. Έλληνες πίσω από τους Βούλγαρους δολοφόνους του 82χρονου

Μεγάλη ανατροπή. Έλληνες πίσω από τους Βούλγαρους δολοφόνους του 82χρονου

Δύο Έλληνες, φέρονται ως οι ηθικοί αυτουργοί της άγρια δολοφονίας 82χρονου στη Χαλκίδα. "Έσπασε" ένας από τους δολοφόνους και τους κατέδωσε

Νέα τροπή παίρνει η στυγερή δολοφονία του 82χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη στη Χαλκίδα, καθώς όπως αποκαλύπτεται εμπλέκονται και δύο Έλληνες.

Μετά τις ομολογίες των δύο Βούλγαρων, πατέρα και γιου για το έγκλημα, που διέπραξαν, ο 26χρονος γιος ”έσπασε” και άνοιξε το στόμα του. Μίλησε για εμπλοκή δύο Ελλήνων που συνελήφθησαν και είπε πως ουσιαστικά εκείνοι τους έβαλαν να σκοτώσουν τον ηλικιωμένο, για να μοιραστούν τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν και φέρονται να ομολόγησαν. Ο ένας ήταν στενός φίλος του θύματος και γνώριζε καλά τι υπήρχε στο σπίτι.

Όπως προέκυψε οι εγκέφαλοι της ληστείας και του φονικού, έφεραν τους εκτελεστές από τα Βασιλικά και την ώρα του χτυπήματος κρατούσαν τσίλιες έξω από το διαμέρισμα που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία.

Τα 5.000 ευρώ και οι 15 χρυσές λίρες που άρπαξαν οι δολοφόνοι δεν είχαν βρεθεί ως αργά χθες και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν τόσο το σπίτι των δυο αλλοδαπών στο Βασιλικό, όσο και τα σπίτια των δυο Ελλήνων που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα κλοπιμαία που θα αποτελέσουν πειστήρια και θα τεκμηριώσουν την ενοχή τους.

(Πηγή: eviazoom.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα