Μέσω εφαρμογής προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά

Μέσω εφαρμογής προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ο δράστης γνώρισε τα 15χρονα κορίτσια μέσω της εφαρμογής "Omegle" έκλεισε ραντεβού μαζί τους και αφού τους έδωσε ναρκωτικά τις βίασε

Μία φρικτή ιστορία ήρθε στο φως με την σύλληψη ενός 29χρονου στον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος αφού γνώρισε δύο 15χρονες  μέσω της εφαρμογής «Omegle», τους έκλεισε ραντεβού.

Εκείνες πήγαν στο ραντεβού και τις μετέφερε στο σπίτι του, όπου εκεί τους έδωσε ναρκωτικά και τις βίασε. Όταν εκείνες μπόρεσαν να φύγουν από το σπίτι του, βρίσκονταν σε αθλία κατάσταση και το κοριτσάκι που φιλοξενείτο σε ίδρυμα κατέληξε να κάθεται σε ένα παρκάκι. Στο μεταξύ οι υπεύθυνοι του ιδρύματος είχαν προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνισης και ψάχνοντας την εντόπισαν στο πάρκο και τους εξιστόρησε τι είχε συμβεί. Τότε ενημερώθηκαν και οι γονείς του άλλου κοριτσιού και οι δύο 15χρονες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές και συνελήφθη ο 29χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνης και του επικίνδυνου ναρκωτικού «σίσα» που περιέχει υγρά μπαταρίας…

Μεταξύ άλλων οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και γι αυτό τον λόγο έχουν κατάσχει ψηφιακό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του και φωτογραφική μηχανή και τα εξετάζουν.

Αυτήν την ώρα ο δράστης αφού πέρασε από εισαγγελέα οδηγείται ενώπιον του τέταρτου Ανακριτή Ναρκωτικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής αναφέρει:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος προ δεκαπενθημέρου είχε προσεγγίσει, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) και έκαναν χρήση αυτών, από κοινού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και έτερης ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους 3,6 γραμμαρίων
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός γραμμαρίου
  • δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα