Μπαράζ ληστειών μέσα σε λίγες ώρες

Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017.            3 , 2017.
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Απανωτές ληστείες σε Περιστέρι, Καμίνια και Νέα Σμύρνη. Σε όλες τις περιπτώσεις ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε σε Περιστέρι, Καμίνια και Νέα Σμύρνη.

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι, επί της Λεωφόρου Κηφισού 112, στην εμπορία κρεάτων "Ανδριοπουλος".

Τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην επιχείρηση, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις.

Αμέσως μετά βγήκαν έξω, επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, δέκα λεπτά, μετά τις 5 το απόγευμα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Καμίνια, στη συμβολή των οδών 2ας Μεραρχίας και Νοταρά.

Τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην επιχείρηση και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το τρίτο περιστατικό, συνέβη είκοσι λεπτά μετά και πάλι σε βάρος πρακτορείου ΟΠΑΠ, αυτή την φορά από δυο άτομα, επί της Λεωφόρου Βενιζέλου 97, στη Νέα Σμύρνη.

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

SHARE:

24Media Network