Στράτος Βαλσαμίδης: Ανοίγει πάλι ο φάκελος του μυστήριου θανάτου του ηθοποιού

Στράτος Βαλσαμίδης: Ανοίγει πάλι ο φάκελος του μυστήριου θανάτου του ηθοποιού
Ο Στράτος Βαλσαμίδης. anikolouli.gr

Συνεχίζεται το "θρίλερ" με τον μυστήριο θάνατο του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη. Η οικογένεια του θύματος θα ζητήσει να αναλάβει την υπόθεση η Ασφάλεια Αθηνών. Όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Θρίλερ δίχως τέλος με την υπόθεση του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, η οποίος τον περασμένο Δεκέβριο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Περιστέρι με το αυτοκίνητό του μέσα στη νύχτα και τελικά εντοπίστηκε μία εβδομάδα αργότερα στο Παλαιό Ψυχικό, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του νεκρός.

Όπως μετέδωσε η εκπμοπή Φως στο Τούνελ ο Εισαγγελέας μελέτησε το φάκελο της υπόθεσης, εντόπισε κενά και παραλείψεις και ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα από την Ασφάλεια Νέου Ψυχικού.

Παράλληλα ζήτησε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., να δοθούν οι απαντήσεις από το γενετικό υλικό, που βρέθηκε πριν ένα χρόνο στο αυτοκίνητο του θύματος.

Σε σύνδεση με την εκπομπή μέσω Skype, η δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, τόνισε ότι θα ζητήσουν να αναλάβει την υπόθεση η Ασφάλεια Αθηνών.

Τον περασμένο Μάιο στην κάμερα του «Τούνελ» είχαν μιλησει η μητέρα, η αδελφή του άτυχου Στράτου, αλλά και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισαν τεχνικό σύμβουλο.

«Είχε υποστεί κακώσεις όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. Ο θάνατος συνέβη σε ένα άλλο σημείο και ο νέος μεταφέρθηκε αλλού. Αυτό από μόνο του κάτι κρύβει. Δηλητηριάστηκε. Είχε πολλαπλές ναρκωτικές ουσίες μέσα του με αντιφατικές δράσεις και με διάφορους τρόπους λήψης. Βρέθηκαν ακόμα και στο στομάχι του. Μετακινήθηκε κοντά τρεις φορές μέχρι να τοποθετηθεί στην τελική θέση μέσα στο όχημά του. Είναι πολλά τα στοιχεία που παραξενεύουν και αναμένουμε ακόμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων», είπε.

Αδελφή του Στεφανία Βαλσαμίδη: “Το λέγαμε πως πρόκειται για έγκλημα”

«Από την αρχή η αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. Προχωρήσαμε σε μήνυση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας και να πιέσει τις Αρχές. Εγώ με τη μητέρα μου λέγαμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA. Έχουν εντοπιστεί κλήσεις και στίγματα των κλήσεων, κάτι το οποίο δείχνει με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Οι εξετάσεις που βγήκαν, δείχνουν δηλητηρίαση.»

Η μητέρα του ηθοποιού έκανε λόγο για μια οργανωμένη ενέργεια.

«Ήταν παγίδα θανάτου, δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, γι’ αυτό και τον μετακίνησαν αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία. Είμαι ζωντανή νεκρή, εγώ και το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το δικαιούμαστε…»

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή η δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, είχε πει:

«Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Υπάρχουν πολλά ιατροδικαστικά ευρήματα που το αποδεικνύουν και αναμένουμε τις απαντήσεις και από άλλα, όπως το DNA από τα νύχια του. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί επισήμως στον Εισαγγελέα. Έχουμε υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων, καθώς από την πρώτη στιγμή η οικογένεια πίστευε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα