Ν. Μανωλάδα: Ληστεία μετά ξύλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Ν. Μανωλάδα: Ληστεία μετά ξύλου σε πρατήριο υγρών καυσίμων
Αστυνομικός της ομάδας Ζ Eurokinissi

Χρησιμοποιώντας ξύλινο ρόπαλο οι δράστες χτύπησαν τον υπάλληλο στα πόδια και στη συνέχεια αφού έπεσε κάτω, άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές σε όλο το σώμα του και έκλεψαν τις εισπράξεις.

Θύμα ληστείας έπεσε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα ο υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στο 41,5 χλμ της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

Οι έξι δράστες εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι μπροστά στον υπάλληλο του πρατηρίου. Οι τρεις από αυτούς φορούσαν κουκούλες στο πρόσωπο και οι άλλοι είχαν ακάλυπτοι τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρονται να είναι αλλοδαποί. Χρησιμοποιώντας ξύλινο ρόπαλο χτύπησαν τον υπάλληλο στα πόδια και στη συνέχεια αφού έπεσε κάτω, άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές σε όλο το σώμα του.

Από την τσέπη του παντελονιού του, πήραν το ποσό των 250 ευρώ, ενώ στη συνέχεια πήραν και το συρτάρι της ταμειακής που περιείχε το ποσό των 500 ευρώ περίπου. Έπειτα τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι και πάλι το σκοτάδι.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου κατάφερε να ενημερώσει την Αστυνομία και από εκείνη την ώρα έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο υπάλληλος μετέβει στο Κ.Υ. Βάρδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και αποχώρησε στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα