Νέα Μάκρη: Παραδόθηκε ο φυσικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία

Νέα Μάκρη: Παραδόθηκε ο φυσικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η 47χρονη πρώην σύζυγος του 53χρονου που έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας στη Νέα Μάκρη ήταν εκείνη που έδωσε την εντολή στον 37χρονο σύντροφό της. Ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα και παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο 37χρονος που αναζητούνταν ως φυσικός αυτουργός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του επιχειρηματία στη Νέα Μάκρη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Για την ηθική αυτουργία συνελήφθη η 47χρονη σύντροφός του και πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές μαζί του και φέρεται να είναι εκείνη που έβαλε τον σύντροφό της να πραγματοποιήσει την επίθεση.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 37χρονος που είχε ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν έως σήμερα από τις Αρχές, καθώς επέβαινε μέσα σε αυτοκίνητο, πέρασε μπροστά από τον 53χρονο που περπατούσε στον δρόμο, επί της Λ. Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη, έξω από το σπίτι και την επιχείρησή του, έβγαλε ένα όπλο από το παράθυρο του οδηγού και εν κινήσει τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στους γοφούς.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα