Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 30χρονος ‘δράκος’

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 30χρονος ‘δράκος’
Στιγμιότυπο από τη μεταφορά του "δράκου του Αμαρουσίου" στον εισαγγελέα τον Μάιο του 2016 Eurokinissi

Ο κατηγορούμενος ήθελε περισσότερο χρόνο προκειμένου να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς στις κατηγορίες

Νέα προθεσμία για την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος κατηγορούμενος από τον 27ο τακτικό ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος ήθελε περισσότερο χρόνο προκειμένου να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς στις κατηγορίες απόπειρας βιασμού κατ’εξακολούθηση  και της παράνομης οπλοφορίας.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Όλες αυτές τις μέρες, ο κατηγορούμενος κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου ήδη έχει δώσει τις πρώτες καταθέσεις του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλες φορές έχει αρνηθεί τις σε βάρος του κατηγορίες ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχει υποστηρίξει ότι το έκανε για να εκδικηθεί τις γυναίκες.

Ο 27ος τακτικός ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, θα αποφασίσει για την επιβολή ή μη προσωρινής κράτησης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, χωρίς ακομη να έχουν καταλήξει ποιός είναι ο δράστης. Μέχρι τώρα πάντως, δεν έχουν αποκλείσει την εμπλοκή του 30χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα