Άγιος Παντελεήμονας: Νεαρή έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Άγιος Παντελεήμονας: Νεαρή έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού
Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών. Φωτο αρχείου. ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΟΣ / EUROKINISSI

Τρεις Πακιστανοί και ένας Αφγανός προσέγγισαν τα ξημερώματα στην Ομόνοια μία 25χρονη έγκυο Ελληνίδα, την πήγαν με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμά τους και την βίασαν όλοι διαδοχικά

Νέο περιστατικό βιασμού και μάλιστα ομαδικού αυτή την φορά στο κέντρο της Αθήνας. Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος μίας 25χρονης Ελληνίδας.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος της άτυχης κοπέλας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αναζητείται επίσης ένας Αφγανός, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν τα ξημερώματα την κοπέλα στην Ομόνοια και να την έπεισαν να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους. Την έβαλαν σε ταξί και όταν έφτασαν εκεί την βίασαν διαδοχικά. Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έγκυος στον τρίτο μήνα και αντιμετωπίζει νοητική στέρηση.

Η κοπέλα συνεχώς τους ικέτευε να την αφήσουν να φύγει και στο τέλος την άκουσαν και περίοικοι στη γειτονιά. Ακριβώς λόγω του ότι έγιναν αντιληπτοί στο τέλος την άφησαν να φύγει, και εκείνοι αμέσως τους κατήγγειλε στην Αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version