Νέες έφοδοι της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες

Νέες έφοδοι της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες
Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά όλης της χώρας, για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα, ενώ μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και δύο οχήματα

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε καταυλισμούς Ρομά και συγκεκριμένα σε περιοχές της Αχαΐας, του Αγρινίου και των Σερρών.

Συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πατρών, Αγρινίου και Σερρών, των Τμημάτων Τροχαίας Πατρών και Αγρινίου, των Αστυνομικών Τμημάτων Αιγιαλείας και Ηράκλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διμοιρίες υποστήριξης καθώς και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στην Αχαΐα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 27 οικίες, προσήχθησαν 24 άτομα, συνελήφθησαν 13 άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, μη έκδοσης Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας καθώς και την νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης και βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Στο Αγρίνιο, προσήχθησαν 7 άτομα και συνελήφθη ένα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 25 οχήματα και βεβαιώθηκε μία παράβαση Κ.Ο.Κ.

Στις Σέρρες, συνελήφθησαν τρία άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθειας, εξύβρισης, απειλής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2 οχήματα.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα