Νέες προσαγωγές για την επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής

Νέες προσαγωγές για την επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την έφοδο στο εργοτάξιο της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός". Βρέθηκε γενετικό υλικό στο σημείο

Τέσσερα ακόμη άτομα προσήχθησαν, στο Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου στη Χαλκιδική, για την επίθεση, που σημειώθηκε, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στο εργοτάξιο της εταιρείας εξόρυξης χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά την εξέτασή τους οι τέσσερις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τους υπόλοιπους 27, οι οποίοι είχαν προσαχθεί ,το πρωί, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον τους. Στο μεταξύ αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα.

Εξάλλου, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκτός από τις βόμβες μολότοφ που δεν ανεφλέγησαν, τα βεγγαλικά – πυρσούς και τα κενά μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, βρέθηκε επίσης και γενετικό υλικό.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για κηλίδες αίματος αλλά και υλικό που εντοπίστηκε σε μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων, έναν πυρσό και μια χειρουργική μάσκα.

Στο σημείο του συμβάντος έχει ήδη μεταβεί ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα