Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη

Έρευνα αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκέτου 26 - 28 στο Παγκράτι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Έρευνα αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκέτου 26 - 28 στο Παγκράτι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της Μαρίας Νταλιάνη. Βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας της. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έντονη μελαγχολία που περνούσε τον τελευταίο καιρό η 21χρονη φοιτήτρια από το Παγκράτι, η οποία πιθανόν βίωνε ερωτική απογοήτευση

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 21χρονης καλλονής φοιτήτριας από το Παγκράτι, Μαρίας Νταλιάνη, η δήλωση εξαφάνισης της οποίας έγινε από τους γονείς της στην Αστυνομία, πριν μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Η κοπέλα εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στον φωταγωγό του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας που έμενε με τους γονείς της, μόλις χθες το βράδυ.

Το σώμα της έφερε μοιραίες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συντριπτικά κατάγματα και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροψία-νεκροτομή.

Μαρτυρίες από το στενό της φιλικό και συγγενικό περιβάλλον έκαναν λόγο για έντονη μελαγχολία που περνούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα το κορίτσι, η οποία ενδεχομένως να οφείλεται σε ερωτική απογοήτευση… Από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα με κύριο αυτό της αυτοχειρίας.

SHARE: