Νεκρός 54χρονος στο διαμέρισμά του στο Νέο Κόσμο

Νεκρός 54χρονος στο διαμέρισμά του στο Νέο Κόσμο

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο διαμέρισμά του, φέροντας τραύμα από άγνωστο αντικείμενο. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ληστείας μετά φόνου

Νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κρητών 39 και Μπακνανά στο Νέο Κόσμο, 54χρονος άνδρας. Η είσοδος του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ωστόσο το διαμέρισμα εμφανίζει εικόνα έρευνας. Το σώμα του νεκρού άνδρα βρισκόταν ήδη σε σήψη, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως το έγκλημα έχει γίνει μέρες πριν, αφού έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα, γεγονός που ανάγκασε τους γείτονες να καλέσουν τις αρχές.

Το θύμα έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι από άγνωστο μέχρι στιγμής όργανο. Στο σημείο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής που πραγματοποιεί αυτοψία. Αύριο αναμένεται να ακολουθήσει νεκροψία, νεκροτομή από την οποία θα χυθεί περισσότερο φως γύρω από τις συνθήκες θανάτου του θύματος.

Την έρευνα διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Αττικής, κλιμάκιο που βρίσκεται επίσης στο διαμέρισμα. Πιθανότερο κίνητρο εξετάζεται η πιθανότητα ληστείας και το θύμα είτε γνώριζε το δράση/δράστες και τους άνοιξε την πόρτα, είτε αιφνιδιάστηκε. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να διατηρούσε κατάστημα στην γύρω περιοχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: