Νέο μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ-Στην Μεταμόρφωση διέλυσαν την είσοδο τράπεζας με αυτοκίνητο

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο στην είσοδο τράπεζας στην Μεταμόρφωση και την διέλυσαν ενώ στη συνέχεια ανατίναξαν δύο ΑΤΜ που βρίσκονταν στην πρόσοψη και αφαίρεσαν της κασετίνες με τα μετρητά-Ανάλογο χτύπημα σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ στο Ελληνικό, όπου οι δράστες επίσης ανατίναξαν ΑΤΜ στην πρόσοψη της επιχείρησης και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα μετρητά

Νέο μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα σε Μεταμόρφωση και Ελληνικό. Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι δράστες, λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα εισέβαλαν με αυτοκίνητο στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δεξαμενής και την διέλυσαν.

Από το εσωτερικό της τράπεζας δεν προέκυψε να έχουν πάρει κάτι, ωστόσο στη συνέχεια ανατίναξαν δύο ΑΤΜ και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα μετρητά. Το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαλύσουν την είσοδο, το εγκατέλειψαν στο σημείο.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα σημειώθηκε και άλλο χτύπημα, αυτή την φορά σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ, επί της οδού Αθανασίου Διάκου 29, στο Ελληνικό. Επίσης, οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα μετρητά, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: