Νέο περιστατικό με παιδόφιλο δάσκαλο, αυτή την φορά στην Ερέτρια

Νέο περιστατικό με παιδόφιλο δάσκαλο, αυτή την φορά στην Ερέτρια
Αστυνομία Eurokinissi

Αστυνομικοί εντόπισαν νυχτερινές ώρες τον 51χρονο δάσκαλο Δημοτικού με την 15χρονη σήμερα μαθήτρια, μέσα στο αυτοκίνητό του. Είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις εδώ και 2 χρόνια.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια το άκουσμα της είδησης πως μετά τον παιδόφιλο καθηγητή Γυμνασίου στα Νότια Προάστια της Αττικής, που είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με μαθήτριά του, συνέβη κάτι αντίστοιχο με έναν 51χρονο δάσκαλο Δημοτικού στην Ερέτρια.

Η έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας ξεκίνησε ύστερα από ανώνυμη αλλά έγγραφη καταγγελία που δέχτηκε η Εισαγγελία Χαλκίδας για την δραστηριότητα του παιδόφιλου δασκάλου και στήθηκε διακριτική του παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Νυχτερινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Ερέτριας σταθμευμένος, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητό του μία 15χρονη μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου και αμέσως συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο παιδόφιλος δάσκαλος Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Ερέτριας γνώριζε την ανήλικη από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού που την είχε μαθήτρια και την είχε προσεγγίσει και είχαν πλήρως ολοκληρωμένη σχέση εδώ και δύο χρόνια…

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει κλείσει τα 14 έτη, που είναι κακούργημα, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας και αύριο απολογείται ενώπιον του Ανακριτή, κατόπιν προθεσμίας που ζήτησε και έλαβε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version