Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας

Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας

Στο Νίκο Μαζιώτη, ανήκει το βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε κάλυκα στη ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας. Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ (Pics)

Το βιολογικό υλικό του Νίκου Μαζιώτη, ταυτοποιήθηκε σε ένοπλη ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, η οποία είχε γίνει στις 10 Μαρτίου.

Αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο είχε δέχθει πυροβολισμούς από τους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνδυασμό με αποτελέσματα που προέκυψαν από εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ανακοινώθηκε ότι το βιολογικό υλικό ταυτίζεται με αυτό, που είχε βρεθεί σε οικία που διέμεναν ο Ν. Μαζιώτης και η Π. Ρούπα.

Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοινωση:

"Βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε κάλυκα που προήλθε από πυροβολισμό άγνωστου δράστη σε βάρος αστυνομικού, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας την 10-03-2014 στο υποκατάστημα της Τράπεζας «Πειραιώς» στην Κλειτορία Αχαΐας ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε πληθώρα αντικειμένων που κατασχέθηκαν:

Κατά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», σε οικία επί της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια Αττικής, όπου διέμεναν οι καταζητούμενοι τρομοκράτες ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος και ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα (σχετ.: η από 11/04/2010 Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ., οι από 12 και 28/04/2010 Ανακοινώσεις Α.Ε.Α.)

Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας

Σε διαμερίσματα - κρυσφύγετα, επί των οδών Μηδείας 7 και Πάρου στην Κυψέλη και Σαραντόγλου 35 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που χρησιμοποιούσε η ίδια τρομοκρατική οργάνωση (σχετ.: η από 15/04/2010 Ανακοίνωση Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ., η από 17/04/2010 Ανακοίνωση Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ., η από 28/04/2010 Ανακοίνωση Α.Ε.Α.)

Σε «γιάφκα» επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, όπου βρέθηκε το σύνολο σχεδόν του οπλισμού καθώς και προκηρύξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» (σχετ.: οι από 20/04/2010 Ανακοίνωση Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ., οι από 20, 22 και 28/04/2010 Ανακοινώσεις Α.Ε.Α.)

Το ίδιο βιολογικό υλικό ανιχνεύθηκε και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο καταζητούμενος τρομοκράτης ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος (όχι ιδιοκτησίας του), με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΙ-4209".

Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα παρακαλείται να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραυματίας αστυνομικός σε ληστεία στην Κλειτορία Καλαβρύτων

SHARE:

24Media Network