Ο Τσόρι Ντομίνγκες ξέχασε ανοιχτό το παράθυρο και του άδειασαν το σπίτι

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ξέχασε ανοιχτό το παράθυρο και του άδειασαν το σπίτι

Ληστές στο σπίτι του αστέρα του Ολυμπιακού. Μάλλον στην περίπτωση των λιγότερο «επαγγελματιών» του είδους καταλήγουν στην Ασφάλεια Ν/Α Αττικής

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Δευτέρας στη βίλα του στην Βούλα επί της οδού Σπερχειάδος, ο Αργεντίνος αστέρας του Ολυμπιακού Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες. Η διάρρηξη έγινε από άγνωστο αριθμό ατόμων και άγνωστους δράστες, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 21:30 έως τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, όποτε και έγινε αντιληπτή από το θύμα όταν επέστρεψε σπίτι του και στη συνέχεια κάλεσε τις Αρχές.

Το σπίτι δεν διέθετε ούτε συναγερμό ούτε κάμερες, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ανοιχτό παράθυρο, το οποίο οι δράστες προφανώς είδαν και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία. Το σπίτι ήταν άνω-κάτω οι διαρρήκτες κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα μεγάλης αξίας, χρήματα, προσωπικά έγγραφα του ποδοσφαιριστή ακόμα και πολλά ρούχα του!

Το τελευταίο είναι κάτι που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν το έχουν δει στις αντίστοιχες περιπτώσεις διαρρήξεων και ληστειών σε βάρος διασήμων στα Νότια Προάστια αλλά και πριν από την Μαφία των Ρομά στα Βόρεια Προάστια, δηλαδή να πάρουν ρούχα και έτσι πιστεύουν ότι μάλλον συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ως ένα τυχαίο χτύπημα, από διαρρήκτες που εκμεταλλεύτηκαν απλά στο έπακρο την ευκαιρία που τους έδωσε η απροσεξία του αθλητή, να αφήσει ανασφάλιστο το παράθυρό του και να φύγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα