Οι δραπέτες των Τρικάλων πίσω από τη συμπλοκή στη Μάνδρα

Οι δραπέτες των Τρικάλων πίσω από τη συμπλοκή στη Μάνδρα

Πίσω από την τελευταία συμπλοκή στη Μάνδρα της Αττικής φέρονται να κρύβονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι καταζητούνται και για τη μάχη στα Ίσθμια με την 25χρονη νεκρή

Οι ίδιοι κακοποιοί οι οποίοι δραπέτευσαν από τα Τρίκαλα και άφησαν μία νεαρή γυναίκα νεκρή στα ίσθμια, την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, εκτιμάται πως είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έδρασαν και στη Μάνδρα της Αττικής, στη συμπλοκή πριν τέσσερις ημέρες. 

Και αυτό διότι ένας από τους δραπέτες ταυτοποιήθηκε από γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Citroen Xara, στο οποίο επέβαιναν οι ένοπλοι, που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών.

Το περιστατικό συνέβη στις 18-4-2013, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο με έφερε κλεμμένη πινακίδα να σταματήσει για έλεγχο. Οι επιβάτες του πυροβόλησαν εναντίον τους με Καλάσνικοφ και ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν, όπως και πέτυχαν παρά τα πυρά που ανταπέδωσαν οι αστυνομικοί και παρά την καταδίωξη που ακολούθησε.

Την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο βρέθηκε αφημένο στην περιοχή του Αγίου Θωμά Βοιωτίας.

Το γενετικό υλικό ανήκει στο δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος έχει επίσης ταυτοποιηθεί ως ένας από τους τέσσερις που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα