Οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τους διαρρήκτες που μόλις είχαν ανοίξει το σπίτι τους

Οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τους διαρρήκτες που μόλις είχαν ανοίξει το σπίτι τους
Περιπολικό Eurokinissi

Το περιστατικό συνέβη χθες αργά το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη-Ο σύζυγος κλείδωσε την πόρτα την πολυκατοικίας και οι δράστες πήδηξαν στον ακάλυπτο, ενώ μετά από καταδίωξη αστυνομικών εντοπίστηκε ο ένας και συνελήφθη

Αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε μία οικογένεια χθες αργά το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, όταν επέστρεφαν από την εκδρομή τους στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που διαμένουν.

Μόλις ο σύζυγος άνοιξε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας είδε μπροστά του στα σκαλιά δύο άγνωστους άντρες και τους ρώτησε αμέσως ποιοι ήταν χωρίς όμως να του απαντήσουν. Όταν εκείνος επέμεινε και δεν έπαιρνε απάντηση, γύρισε και κλείδωσε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα οι δύο διαρρήκτες να αρχίσουν να τρέχουν στο κλιμακοστάσιο και τελικά να διαφύγουν πηδώντας στον ακάλυπτο.

Στη γειτονιά ακολούθησε αναστάτωση με τους γείτονες να καταδιώκουν τους διαρρήκτες, ενώ στο μεταξύ η οικογένεια είχε καλέσει και την Αστυνομία. Με το που μπήκαν στο διαμέρισμά τους τα θύματα της διάρρηξης, ανακάλυψαν πως οι δράστες είχαν ανοίξει το σπίτι τους και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα και άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που καταδίωξαν τους δράστες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον έναν, ο οποίος είχε στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, όμως ο συνεργός του που είχε τα κλοπιμαία είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ο συλληφθείς είναι Γεωργιανός, όπως και ο συνεργός του που αναζητείται, ενώ φορούσε και ένα χρυσό ρολόι Rolex και εξετάζεται αν είναι απομίμηση ή πρόκειται για λεία από άλλη διάρρηξη. Επίσης, οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών διερευνούν για πόσες τυχόν παρόμοιες πράξεις είναι υπεύθυνοι οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα