Ομολογία σοκ από το δολοφόνο της Δώρας: ‘Είδα το κινητό της, αρνήθηκε να το δώσει, θόλωσα’

Ομολογία σοκ από το δολοφόνο της Δώρας: ‘Είδα το κινητό της, αρνήθηκε να το δώσει, θόλωσα’

Κυνική η ομολογία του δράστη της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο

Για ελάχιστα ευρώ έχασε τη ζωή της η Δώρα Ζέμπερη, αφού ο 58χρονος τοξικομανής που συνελήφθη χθες για τη δολοφονία της ομολόγησε ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει το κινητό της και να το πουλήσει για να εξασφαλίσει τη δόση του.

«Είδα το κινητό της. Θα το έπαιρνα να το πουλήσω για να πάρω τη δόση μου. Αντέδρασε, με χτύπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε θόλωσα. Έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω. Φοβήθηκα μην με πιάσουν. Πήρα την τσάντα και το κινητό. Μετά πήδηξα τον μαντρότοιχο και με το μηχανάκι πήγα στην Ομόνοια για να πουλήσω το κινητό. Έχω κάνει ληστείες σε άλλα νεκροταφεία, σε αυτό πήγαινα πρώτη φορά», ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 58χρονος.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με άλλες ληστείες σε νεκροταφεία της Αθήνας, ενώ αναμένεται να καλέσουν για αναγνώριση τον Ιερέα και υπαλλήλους του συγκεκριμένου νεκροταφείου, αλλά και άλλων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει παρουσία τους στους συγκεκριμένους χώρους ή όχι.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνα στον τόπο του εγκλήματος, σε αποτσίγαρα και άλλα αντικείμενα, όπου ανιχνεύθηκε γενετικός τύπος ατόμου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε με αντίστοιχο που εντοπίστηκε στον μαντρότοιχο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ανιχνευθεί και αποτυπώματα, τα οποία ανέδειξαν την ταυτότητα του δράστη, καθώς ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές, ενώ του είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης 20 χρόνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα