Π. Φάληρο: Οι πρώτες κουβέντες του 26χρονου στους αστυνομικούς

Π. Φάληρο: Οι πρώτες κουβέντες του 26χρονου στους αστυνομικούς

Ξύπνησε χτες στο Νοσοκομείο ο νεαρός που δέχτηκε επίθεση στο Παλιό Φάληρο. Τι είπε στους αστυνομικούς

Στο σκοτάδι κινούνται μέχρι στιγμής οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας για την εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας που έγινε σε βάρος του 26χρονου νεαρού, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών, όπου ένας κουκουλοφόρος κατέβηκε από μοτοσικλέτα δίχως πινακίδες και τον πυροβόλησε στον θώρακα και την κοιλιά τέσσερις φορές, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Φίλος του νεαρού που ήταν μαζί του στο σημείο, είπε στην Αστυνομία ότι το θύμα του είπε πως στο παρελθόν είχε διαφορές με έναν αλλοδαπό, με αφορμή κάποια κοπέλα.

Χθες αργά το απόγευμα, ξύπνησε ο νεαρός στο Νοσοκομείο και μπόρεσε να πει κάποιες έστω λίγες κουβέντες στους αστυνομικούς, στους οποίους δεν επιβεβαίωσε την ακρίβεια των λεγομένων του φίλου του, υποστηρίζοντας πως λίγα λεπτά πριν την επίθεση, πέρασε από μπροστά τους ένας τύπος με ποδήλατο και τότε γύρισε και είπε στον φίλο του πως του έμοιαζε με έναν αλλοδαπό με τον οποίο υπήρχε μια μικρή παρεξήγηση για μία κοπέλα με την οποία δούλευε μαζί της σε ένα τσιπουράδικο, άλλα όπως είπε δεν είχε καμία σχέση μαζί της.

Πρόσθετα, ανέφερε ότι ο δράστης αν και φορούσε κουκούλα, τουλάχιστον από τον σωματότυπο δεν έμοιαζε καθόλου στο συγκεκριμένο άτομο και μάλιστα τόνισε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έκανε αυτό και για ποιον λόγο…

Αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την εξέλιξη των ερευνών, ενώ είναι βέβαιο ότι θα ληφθεί εκ νέου κατάθεση από τον νεαρό μόλις νιώσει καλύτερα και βρεθεί σε θέση, στην περίπτωση που θυμηθεί κάτι ή σε περίπτωση που παρέλειψε να τους πει κάτι.

Από το σημείο της επίθεσης που θυμίζει μαφιόζικη επίθεση, οι αστυνομικοί συνέλλεξαν συνολικά 5 κάλυκες και μία βολίδα. Το θύμα είναι γιος ορθοπεδικού του ΕΣΥ που εργάζεται στο Νοσοκομείο της Θήβας και δεν έχει σχέση με μεγαλογιατρό ή κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι το κίνητρο έχει να κάνει με τον πατέρα του θύματος.

Ο ίδιος ο νεαρός είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά με σπουδές στα Οικονομικά, είναι προκομμένος άνθρωπος και εργάζεται σε διάφορες δουλειές για τα προς το ζην, όπως βοηθός υδραυλικού, σερβιτόρος σε τσιπουράδικο και οδηγός σε μεταφορική εταιρεία. Περπατούσε προς το σπίτι του στο Π. Φάληρο μαζί με έναν φίλο του, όταν δέχτηκε την δολοφονική επίθεση και μάλιστα ήταν ο ίδιος ο πατέρας του που έσπευσε και του παρέσχεσε τις Πρώτες Βοήθειες.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, για να ταυτοποιήσει τον δράστη και να διαπιστώσει ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα που οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 26χρονου και η λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον του θα συνεχιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα