Παιδόφιλος αποφυλακίστηκε, βίασε την κόρη του και άλλα δύο παιδιά

Παιδόφιλος αποφυλακίστηκε, βίασε την κόρη του και άλλα δύο παιδιά

Την κόλαση έζησε στα χέρια του σεσημασμένου παιδόφιλου πατέρα μια 16χρονη, ο φίλος της και μία ακόμα 14χρονη φίλη της. Aναζητούσε νέα θύματα μέσω Facebook

Έκανε φυλακή για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου τον Φεβρουάριο του 2014, αποφυλακίστηκε καθώς στην δίκη κατέπεσε η κατηγορία του βιασμού και έμεινε μόνο αυτή της αρπαγής και αμέσως μετά, στο χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015, βίασε κατ' επανάληψη την 16χρονη κόρη του, εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα τον 18χρονο Ρουμάνο σύντροφό της και βίασε ακόμα μια 14χρονη φίλη της κόρης της.

Ο λόγος για έναν 46χρονο Έλληνα, σεσημασμένο παιδόφιλο, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Πατρών, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις Αρχές την Τετάρτη, από την πρώην σύζυγό του και την μητέρα του άλλου κοριτσιού, οι οποίες έμαθαν πρόσφατα για τον εφιάλτη που έζησαν τα παιδιά τους στα χέρια του.

Όλο αυτόν τον καιρό τα άτυχα κορίτσια ένιωθαν φοβερό φόβο και ντροπή και δεν μιλούσαν τις μητέρες τους για αυτό που είχαν υποστεί μέχρι που βρήκαν το κουράγιο...

Πλέον, οι Αρχές όμως ερευνούν κάτι εξίσου φοβερό, καθώς προέκυψε πως ο αδίστακτος βιαστής είχε ανοίξει λογαριασμό στο Facebook με ψεύτικο προφίλ και προσέγγιζε και άλλα ανήλικα με τον ίδιο σκοπό.

Έτσι λοιπόν ερευνάται πλέον, αν πρόλαβε να αφήσει πίσω του και άλλα αθώα θύματα, των αρρωστημένων ορέξεών του..., ενώ σαφώς τίθενται ερωτηματικά για πολλοστή φορά, για το πόσο σοβαρά ή όχι τελικά αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη τέτοιου είδους περιπτώσεις, που δυστυχώς έδωσε το δικαίωμα σε αυτόν τον “άνθρωπο” να πράξει τα ίδια και χειρότερα και με ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο... σε βάρος άλλων παιδιών ακόμα και της ίδιας του της κόρης!

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών για την απολογία του.

SHARE: