Παρασκευόπουλος: Καταδικάζω την άνανδρη και απεχθή δολοφονία

Παρασκευόπουλος: Καταδικάζω την άνανδρη και απεχθή δολοφονία
Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του νέου υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νικόλαου Παρασκευόπουλου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκου Παρασκευόπουλου με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση του υπαρχιφύλακα Δομοκού.

“Καταδικάζω απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή δολοφονία του αρχιφύλακα του Κ.Κ. Δομοκού. Εκφράζω τα  συλλυπητήρια μου και θα συμπαρασταθώ ηθικά και υλικά στην οικογένειά του. Εκφράζω επίσης την αμέριστη  συμπαράσταση μου στους συναδέλφους του σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η έρευνα θα δείξει τον ή τους ενόχους.

Διαβεβαιώνω ότι η απόδοση της Δικαιοσύνης, η ενίσχυση της ασφάλειας στο πλαίσιο του σωφρονιστικού συστήματος και η προώθηση των εντός των  τειχών ανθρωπιστικών παρεμβάσεων θα συνεχιστούν αταλάντευτα και θα ενταθούν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα