Πάτρα: Αλλοδαπός παραδόθηκε με τα χέρια μέσα στο αίμα- σκότωσε 43χρονη γυναίκα

Πάτρα: Αλλοδαπός παραδόθηκε με τα χέρια μέσα στο αίμα- σκότωσε 43χρονη γυναίκα

Ένας άντρας Αλβανικής καταγωγή εμφανίστηκε με αιματοβαμμένα χέρια σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και παραδόθηκε για τη δολοφονία μιας γυναίκας

Με τα χέρια βαμμένα από αίμα παραδόθηκε στην αστυνομία της Πάτρας ένας 33χρονος άντρας Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δήλωσε ότι πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν είχε σφάξει τη φίλη του.

Στην περιοχή όπου έγινε το φριχτό έγκλημα, μεταξύ Ρίου και Μποζαϊτικων, βρίσκονται τώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών και ερευνούν το χώρο, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί αφού παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του.

Το θύμα είναι η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Δημοσιογράφου και εκ των εκδοτών της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή.

Στο σημείο του εγκλήματος, σπίτι κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρίσκονται άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν τον χώρο. Η είδηση του άγριου εγκλήματος προκαλεί σοκ αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην Πάτρα.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίου. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με το εν λόγω κατάστημα στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την χτύπησε με μαχαίρι στον λαιμό.

πηγή: patrastimes.gr, thebest.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα