Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας, μητέρα και γιος για αρπαγή 16χρονης

Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας, μητέρα και γιος για αρπαγή 16χρονης
Αστυνομικοί Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρία άτομα από την ίδια οικογένεια για αρπαγή ανήλικης στην Πάτρα. Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις Ρομά, ένας 25χρονος και οι γονείς του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της 16χρονης, υποστήριξαν την διαφυγή της, από την οικία της και την φιλοξενούσαν στην δική τους οικία, καθώς η ανήλικη με τον 25χρονο δηλώνουν ότι είναι ερωτευμένοι.

Η 16χρονη όμως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικό ίδρυμα απ’ όπου επίσης την είχε αρπάξει πριν έναν χρόνο ο κατηγορούμενος με την βοήθεια άλλων δύο Ρομά.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάτρας, οι κατηγορούμενοι γονείς, ενώ λίγη ώρα αργότερα, προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη ο 25χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σε νοσοκομείο της Πάτρας, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και ψυχιατρικής εκτίμησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version