Περίεργο… καρτέρι για ληστεία έστησαν άγνωστοι σε νεαρό στο Λαύριο

Περίεργο… καρτέρι για ληστεία έστησαν άγνωστοι σε νεαρό στο Λαύριο
Αστυνομία Stringer / SOOC

Περίεργο... καρτέρι έξω από το σπίτι του για να τον ληστέψουν, κατήγγειλε νεαρός στο Λαύριο. Τα αδιευκρίνιστα στοιχεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για μία καταγγελία για ληστεία που έγινε από έναν 24χρονο στις Αρχές χθες το μεσημέρι.

Το θύμα που είναι γιος οικογένειας βιοτεχνών, κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τρεις άγνωστοι δράστες που όπως φαίνεται του είχαν στήσει καρτέρι, μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στο Λαύριο, του επιτέθηκαν.

Στη συνέχεια, με την απειλή μαχαιριού τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και του αφαίρεσαν ένα ρολόι μάρκας ROLEX και όσα χρήματα είχε πάνω του και έπειτα, υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι του και να τους φέρει πίσω ακόμα περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως να τον ακολουθήσουν όπως είπε, κάτι που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά στις Αρχές, αφού είναι κάτι που δεν συνηθίζεται και εκείνος επέστρεψε με 6.000 ευρώ που τους τα παρέδωσε.

Τότε τον άφησαν όπως είπε και διέφυγαν από το σημείο. Το θύμα που σύμφωνα με πληροφορίες ερωτήθηκε γιατί δεν κάλεσε το «100» μόλις τον άφησαν μόνο του να μπει στο σπίτι, απάντησε πως φοβήθηκε και του είχαν κρατήσει όπως είπε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, για να σιγουρέψουν ότι θα επιστρέψει…

Ο 24χρονος αμέσως μετά την καταγγελία που έκανε, έφυγε για το εξωτερικό όπου είχε προγραμματισμένο ταξίδι και όταν επιστρέψει θα κληθεί εκ νέου να δώσει διευκρινήσεις ως προς την αρχική του κατάθεση. Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας για να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα