Περιστατικό bullying στο 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού με θύμα έναν 15χρονο μαθητή

Περιστατικό bullying στο 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού με θύμα έναν 15χρονο μαθητή

Χειροπέδες πέρασαν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού σε έναν 17χρονο και έναν 19χρονο που επιτέθηκαν για άγνωστους λόγους σε έναν 15χρονο μαθητή του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κορυδαλλού και τον ξυλοκόπησαν

Ένα ακόμα περιστατικό bullying καλείται να διερευνήσει η Αστυνομία, αυτή την φορά στο 1ο ΕΠ.ΑΛ. Κορυδαλλού με θύμα έναν 15χρονο μαθητή. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί όταν ένας 17χρονος μαθητής του Λυκείου και ένας 19χρονος φίλος του επιτέθηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εντός του σχολείου στον 15χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και δύο δράστες συνελήφθησαν, ενώ ο 15χρονος έφερε αμυχές στα πόδια οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από χρήση αιχμηρού αντικειμένου και για αυτό εξετάζεται η τυχόν χρήση του από τους δράστες. Όλα έγιναν στις εννέα παρά τέταρτο το πρωί της Δευτέρας στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό, ώστε να αποσαφηνιστούν οι λόγοι της συμπλοκής και η φύση της επίθεσης σε βάρος του μικρού μαθητή από τους δύο συλληφθέντες διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, ενώ οι δύο «νταήδες» θα οδηγηθούν με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα