Πολιτική ευθύνη για ‘Γοργοπόταμο’ ανέλαβε ο Χρ. Τσάκαλος

Πολιτική ευθύνη για ‘Γοργοπόταμο’ ανέλαβε ο Χρ. Τσάκαλος
Η μητέρα και η σύντροφος του προφυλακισμένου μέλους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμου Τσάκαλου στα δικαστήρια του Πειραιά την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. Η 60χρονη και η 26χρονη, που συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου, κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Στο σπίτι τους στα Περιστέρια Σαλαμίνας βρέθηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα η 22χρονη Σπυροπούλου, που καταζητούνταν ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Υποστήριξε πως η μητέρα του, η φίλη της και η σύντροφος του αδελφού του Γεράσιμο δεν εμπλέκονται στην υπόθεση

Την πολιτική ευθύνη για το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, γνωστό ως “Γοργοπόταμος”, ανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ο Χρ. Τσάκαλος, καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Ο Χρ. Τσάκαλος εκτός από το σχέδιο, ανέλαβε και τις πράξεις, που του αποδίδονται μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν αναφέρθηκε περαιτέρω στην υπόθεση, με μόνη επισήμανση ότι η μητέρα του και η φίλη της και η σύντροφος του αδελφού του, που έχουν συλληφθεί,  δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Αυτή την ώρα απολογείται στον ανακριτή ο Γιώργος Πολύδωρος, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα