Νύχτα τρόμου. Πολίτης πυροβόλησε και σκότωσε ληστή

Νύχτα τρόμου. Πολίτης πυροβόλησε και σκότωσε ληστή
ΑΘΗΝΑ-Εφορία Αγίας Παρασκευής ηλικιωμένος άνδρας πυροβολούσε,δεν υπήρξαν τραυματίες.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Το νόμο στα χέρια του πήρε ένας 25χρονος στην Παιανία. Σκότωσε τον ληστή που προηγουμένως είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι του. Διαβάστε αναλυτικά

Ένας 25χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό ληστή τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα μαζί με δύο συνεργούς του είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι του νεαρού.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Παιανία. Ο ιδιοκτήτης τους αντελήφθη και πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να φύγουν.

Δεν έφυγαν όμως από τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει.

Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα.

Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και πυροβόλησε με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία.

Από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην περιοχή υπάρχει έξαρση ληστειών τους τελευταίους μήνες, κάτι που φαίνεται και από τα όσα συνέβησαν τη νύχτα, καθώς οι κακοποιοί επιχειρούσαν επί δύο ώρες να ληστέψουν κάποιο σπίτι, παρά το ότι είχαν γίνει αντιληπτοί και στην περιοχή είχαν καταφτάσει αστυνομικοί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα