Πολυτεχνειούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των 14 συλληφθέντων

Αστυνομικοί στου Ζωγράφου μετά από πυροβολισμούς στην Πολυτεχνειούπολη
Αστυνομικοί στου Ζωγράφου μετά από πυροβολισμούς στην Πολυτεχνειούπολη INTIME NEWS

Τα 14 άτομα που έχουν συλληφθεί είναι μέλη τριών συμμοριών που έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, έχοντας ως βάση τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες 14 ατόμων, οι οποίοι αποτελούν μέλη των τριών συμμοριών που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους.

ADVERTISING

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στη διερεύνηση συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην περιέλευση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου κάνοντας αντιληπτό τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8695537 ή 210-8695538 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολυτεχνειούπολη, ληστεία, Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network