Πως έφτασε ένα ερωτικό σύμπλεγμα στο Κορωπί να μετατραπεί σε φονικό και βεντέτα

Πως έφτασε ένα ερωτικό σύμπλεγμα στο Κορωπί να μετατραπεί σε φονικό και βεντέτα

Το ερωτικό σύμπλεγμα στο Κορωπί που οδήγησε σε βεντέτα-Έκανε δύο παιδιά με την σύζυγό του, έκανε άλλα δύο παιδιά με την ερωτική του σύντροφο και επί δύο χρόνια έταζε άλλα στην μία και άλλα στην άλλη

Ένα απίστευτο ερωτικό σύμπλεγμα που κρατούσε δύο ολόκληρα χρόνια είναι ο λόγος που οδήγησε σε ένα φρικτό έγκλημα και σε μία αιματηρή βεντέτα μόλις ένα 24ωρο μετά…

Ο 41χρονος βρισκόταν σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια με την 35χρονη Θεοδώρα που είχε μαζί της από τον γάμο τους δύο αγόρια 11 και 13 ετών αντίστοιχα. Ο λόγος ήταν η ερωτική σχέση που είχε συνάψει με την 26χρονη Νικολέτα με την οποία απέκτησε μάλιστα εκτός γάμου άλλα δύο αγοράκια 11 και 23 μηνών αντίστοιχα… Οι δύο γυναίκες είχαν αναπτύξει μία σχέση μίσους μεταξύ τους αφού και οι δύο διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα και μάλιστα τον πατέρα των παιδιών τους!

Το μοιραίο λάθος που προκύπτει από την προανάκριση είναι πως ο 41χρονος δεν αποφάσισε εγκαίρως με ποια γυναίκα και κάθετα ήθελε να συνεχίσει την ζωή του, αλλά και οι δύο γυναίκες επίσης τον διεκδικούσαν.

Φαίνεται πως την μία υποσχόταν πως θα επέστρεφε και στην άλλη πως θα χώριζε και θα προχωρούσαν μαζί. Στο μεσοδιάστημα, οι δύο γυναίκες τσακώνονταν συχνά, απειλούσε η μία την άλλη στα τηλέφωνα και αλληλομηνύονταν επίσης συχνά. Τελευταίο έντονο επεισόδιο μεταξύ τους σημειώθηκε πριν 6-8 μήνες, μέχρι προχθές το βράδυ που ήταν και ο τελευταίος και μοιραίος τσακωμός τους.

Μάλιστα, εκεί που ενδεχομένως θα κριθούν όλα, είναι ότι η 26χρονη πήγε στο σπίτι της 35χρονης έχοντας το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε σε βάρος της μέσα στο αμάξι. Εκεί, βρέθηκαν οι δύο γυναίκες σε προαύλιο χώρο έξω από το σπίτι, άρχισαν να βρίζουν η μία την άλλη και σύντομα ήρθαν στα χέρια, μέχρι που η 26χρονη άρπαξε το μαχαίρι από το αμάξι και έπληξε την αντίζηλό της  με πολλαπλά και μοιραία χτυπήματα.

Όλη αυτή η ιστορία εκτιλύσσεται σε ένα έως δύο οικοδομικά τετράγωνα. Οι γείτονες έτρεξαν στο συνεργείο φρένων του 41χρονου που διατηρεί 200 μέτρα πιο κάτω από το σπίτι της συζύγου του και του είπαν να τρέξει. Εκείνος πήγε και βρήκε την πρώην σύζυγό του αιμόφυρτη, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε αμέσως στο Κέντρο Υγείας του Κορωπίου, όπου λίγο μετά η 35χρονη εξέπνευσε. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Η 26χρονη λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη, ενώ στην πρώτη κουβέντα της προς την εισαγγελέα είπε ότι θόλωσε και μετάνιωσε γι αυτό που έκανε… Ο 41χρονος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορωπίου πως θα τους σκοτώσει όλους…

Την επόμενη μέρα παραλίγο να πράξει τις απειλές του. Άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο πήγε στο πατρικό σπίτι της συντρόφου του και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 55χρονο πατέρα της και την 51χρονη συμβία του… Αμέσως μετά βγήκε έξω μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να γυρνάει σε έξαλλη κατάσταση πάντα, στους γύρω δρόμους της περιοχής, μέχρι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Τα θύματά του νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ, ενώ τα τραύματα που φέρουν είναι σε διάφορα σημεία του σώματός τους, καθώς τα βόλια ήταν διασποράς και παρότι ήταν κοντινή η απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς ίσως το γεγονός ότι ήταν βόλια για πουλιά, μάλλον αυτό τους έσωσε και την ζωή…

Η 26χρονη οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί ενώπιον του Ανακριτή ενώ ο 41χρονος θα οδηγηθεί το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα. Τα παιδιά της 35χρονης είναι μαζί με την θεία τους και τα μωρά της 26χρονης είναι και αυτά σε συγγενικό πρόσωπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα