Προφυλακίσθηκε ο 29χρονος που ψάρευε ανήλικες στο διαδίκτυο και τις βίαζε αφού τους έδινε ναρκωτικά

Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του  εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Ντροπή σου, αληταρά" του φώναζαν οι πολίτες. Βαρύ το κατηγορητήριο σε βάρος του -Την άγουσα για τις φυλακές έδειξαν μετά την απολογία του εισαγγελέας και ανακριτής

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη και κατηγορείται για βιασμούς κατ΄εξακολούθηση -καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών- με θύματα ανήλικες που γνώριζε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο. Μετά την απολογία του, ο 29χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. “σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους”.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι δεν βίασε τις ανήλικες: Κατά τους ισχυρισμούς του έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συναίνεσή τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στο γραφείο του ανακριτή πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο του επιτέθηκαν φραστικά φωνάζοντας "ντροπή σου, αληταρά" με τον ίδιο να κοιτάζει με ειρωνεία και απαξίωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέσω εφαρμογής προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά

'Ψάρευε' ανήλικες μέσω διαδικτύου, τις νάρκωνε και τις βίαζε

ADVERTISING

SHARE: