Προσαγωγές Τούρκων από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα

Προσαγωγές Τούρκων από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα
Έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017. Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε πως συνέλαβε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28/10 τον αποστολέα του εκρηκτικού μηχανισμού σε φάκελο ο οποίος εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Πρόκειται άτομα που συμμετέχουν στην ίδια τουρκική εξτρεμιστική οργάνωση, μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί και το 2014 με έναν τεράστιο οπλισμό σε αστυνομικές επιχειρήσεις στις Οινούσες και στου Γκύζη

Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς η οργάνωση DHKP-C, προσήχθησαν σήμερα το πρωί σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε δύο διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και στην Καλλιθέα αντίστοιχα.

Από τα σημεία αυτά προσήχθησαν συνολικά 9 Τούρκοι, εκ των οποίων 8 άντρες και μία γυναίκα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και βεβαίως ερευνώνται και τα διαμερίσματά τους για τον εντοπισμό αποδεικτικού υλικού και τυχόν οπλισμού, ενώ φαίνεται πως είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση καιρό πριν.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες επιχειρήσεις είχε πραγματοποιήσει η Αντιτρομοκρατική πριν τρία χρόνια στις Οινούσες και στου Γκύζη, όπου είχαν συλληφθεί και τότε μέλη της ίδιας οργάνωσης και μάλιστα με βαρύ οπλισμό στην κατοχή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα