Προσωπικές διαφορές πίσω από περιστατικό επίθεσης με πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Προσωπικές διαφορές πίσω από περιστατικό επίθεσης με πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Αναζητείται από τις Αρχές ένας 37χρονος που πυροβόλησε χθες εναντίον ενός 53χρονου στη Νέα Μάκρη πιθανόν για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με μία γυναίκα-Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά στους γοφούς ενώ δέχτηκε τα πυρά καθώς εκείνος περπατούσε στον δρόμο και ο δράστης πέρασε από μπροστά του με αυτοκίνητο και πυροβόλησε εναντίον του μέσα από αυτό

Ένα περίεργο περιστατικό επίθεσης με πυροβολισμούς ερευνά η Αστυνομία στη Νέα Μάκρη. Το περιστατικό το οποίο οφείλεται πιθανόν σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο αντρών με εμπλεκόμενη μία γυναίκα, εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, επί της Λ. Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη.

Ένας 37χρονος που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, ο οποίος επέβαινε μέσα σε αυτοκίνητο, πέρασε μπροστά από έναν 53χρονο που περπατούσε στον δρόμο, έβγαλε ένα όπλο από το παράθυρο του οδηγού και εν κινήσει τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στους γοφούς.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα