Πρόταση να αρθεί ο κατ' οίκον περιορισμός του Νίκου Μίχου

Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Νίκος Μίχος, προσέρχεται στις ανακρίτριες για συμπληρωματική απαλογία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Νίκος Μίχος, προσέρχεται στις ανακρίτριες για συμπληρωματική απαλογία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ο εισαγγελέας ζητά από το Συμβούλιο Εφετών να αντικατασταθεί ο κατ' οίκον περιορισμός του χρυσαυγίτη βουλευτή Νικ. Μίχου, έτσι ώστε να μπορεί να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια.

Ελεύθερος να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια ενδέχεται να είναι σε λίγο καιρό ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νικ. Μίχος.

Κι αυτό καθώς ο αντεισαγγελέας Εφετών με πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο ζητά την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του κατ' οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία. Έτσι ο Νίκος Μίχος θα μπορεί να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Υπενθυμίζεται πως στο χρυσαυγίτη βουλευτή έχει επίσης επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, που παραμένει σε ισχύ.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ήδη με βούλευνα του Συμβουλίου Εφετωπν, το οποίο θα αποφανθεί για το Νίκο Μίχο, έχει ήδη αντικατασταθεί ο όρος του κατ' οικον περιορισμού στο κατηγορούμενο βουλευτή Δημ. Κουκούτση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE: